La Exposición Memòria en los medios

La semana pasada se inauguró mi última exposición MEMÒRIA. Estos son algunos de los titulares que la prensa publicó sobre el acto.

https://valenciaplaza.com/la-memoria-del-fotoperiodista-borja-abargues-es-descobreix-a-gandia

https://cultura.gandia.org/memoria-de-borja-abargues/

https://www.guiadelocio.com/valencia-valencia/arte/gandia/sala-de-exposiciones-coll-alas-de-gandia

La sala d’exposicions Coll Alas de Gandia acull fins el proper 27 de febrer la mostra “Memòria”, del fotògraf Borja Abargues.

Esta mostra, de 61 fotografies, és, segons el propi autor, “un projecte format per sis hitòries amb un nexe comú: la memòria. Un viatge per allò que recordem, el que no volem recordar i el que no podem”.

En la mostra es tracten projectes realitzats en els darrers 3 anys i que fan referència a xiquets explotats a Ghana; refugiats a Siria, imatges de la pandèmia, la malaltia de l’alzheimer i del conflicte a Palestina.

Acompanyen a la fotografia diversos texts i poemes de Pura María Garcia. També hi haurà disponible un magazine que parla dels sis projectes i publicacions en mitjans de comunicació del fotògraf.

La memoria és la capacitat que posseeix la nostrament per a codificar, emmagatzemar i posteriormente evocar, bona part de les nostres vivències personals i de la información que rebem al llarg de la nostra vida.

Fotos: Natxo Frances (Ajuntament de Gandia)

rujak bonanza